Om företaget

Däckproffsen är kontrakterade av Michelin att sköta service, försäljning och distribution av Michelins hela Competition-sortiment i Sverige och Norge. Detta gör att verksamheten idag till största delen består av försäljning och service av Michelins tävlingsdäck. Under perioden april-september är vi ute på tävlingsbanorna sammanlagt 15-20 helger. Resterande tid av året är huvudsysslan att dubba Michelins vinterdäck för rally.

Vid sidan av all tävlingsverksamhet erbjuder Däckproffsen även sportbilsdäck och en däckverkstad av högsta klass.

Det här är vi som jobbar på Däckproffsen:

Från vänster: Christoffer Karlsson (kundmottagare, tävling, däckmontör), Thomas Carlsson (delägare), Emil Larsson (kundmottagare, tävling, däckmontör), Tina Petersson (ekonomi, administration), Hans Fransson (kundmottagare, MC, däckmontör), Mats Carlsson (delägare), Martin Brundin (tävling, kundmottagare och däckmontör).

 

Historik

Bolaget Däckproffsen bildades 1993 av Ronny Carlsson tillsammans med kollegorna Martin Brundin och Hans Fransson. Rally och racing har hela tiden varit ett stort intresse och det förstärktes ytterligare vid utvecklingen av verksamheten i det nya bolaget. Under 2004 genomgick företaget ett generationsskifte då sönerna Thomas och Mats Carlsson tog över bolaget.